Nu har det äntligen hänt.

Hej alla mina läsare. Först och främst så vill jag bara gå tillbax lite i tiden.  När jag var och stod modell för Marielle så fick jag som tack två söta små blommor. O jag vill meddela alla att de lever än så länge. Det har ju bara gått en vecka men jag ska göra mitt bästa för att de ska överleva mitt mörka vardagsrum .




Ja nu är det söndag. Många ligger hemma och är trötta och hängiga av olika orsaker. Sedan är det sista dagen kvar på helgen och det känns som den gick tokfort igen och i morgon är det dags för en ny arbetsvecka. 
Nej inte för mig, jag är ledig i morgon. Jag har en arbetskväll kvar. Men på tisdag är det dags igen.

I fredags var jag också ledig så jag klev upp kl 08.00 och käkade och skyndade iväg till stan för att skriva upp mig på drop in listan för att göra min tatuering som jag funderat på ett bra tag. Jag var på red dragon kl 09.15 och då blev jag nr 3 i kön. Själva drop in mottagningen började 12 så jag gick dit då och fick bara vänta några minuter på min tur.

När det var min tur så visade jag Daniel, han som skulle tatuera mig min bild och när han såg den så suckade han bara. Han berättade att det var jätte många som hade just valt det motivet och han kännde sig inte alls sugen på att göra den och så frågade han om jag verkligen ville ha en tatuering som alla andra på stranden skulle ha.


Det här var det motiv som jag hade tänkt mig fast utan stjärnor.

Jag blev så klart rätt ställd och kännde att jag ville göra min tatuering i fredags och inte sumpa all tid jag väntat på att få komma dit, sedan så ville jag ju inte ha en likadan som alla andra heller. Så vi kom överens att han skulle sätta sig ned och rita om liljan till något personligt istället.

Jag satte mig ned och väntade spänt. Jag kände mig lite kluven. Jag hade ju ställt in mig på det motivet men tänk om han inte kom på något som jag skulle gilla. O vad skulle Marica säga, vi skulle ju ha en likadan. Efter ca 10 min kom Daniel ut med en ny bild.



Ja!! den där var jätte fin, inte lika mycket detaljer som på den förra men jag kännde att den skulle passa mig. Sedan så är det ju skilland på att se en tatuering som jag skrivit ut på nätet med skuggningar och allt och en skiss som man nyss sett. Men jag sa att jag ville ha den.  Han gjorde i ordning alla saker sedan var det dags.

Jag lade mig  på sida på britzen med min högra vad mot honom och tog några djupa andetag innan han börjde. Jag minns inte alls att det hade gjort ont förra gången så jag var rätt lugn, men ack vad jag tog fel. När han började så känndes det precis som om jag blev skuren på ankeln. Aja det gör nog bara så här ont ett tag medan kroppen ska vänja sig, men ack så fel jag hade. Det fortsatte att göra rätt ont men när han hade gjort konturerna klara och började med ifyllnaden så gick det mycket bättre.

Josefin ville se när jag gjorde den, men när hon kom så sa de att det redan var så mycket folk inne där de tatuerade och eftersom jag låg med vaden bort från ingången så såg hon inget. Jag tyckte så synd om henne för att jag hade ringt dit henne och hon inte fick se något. Så hon gick hem igen och jag åkte till henne sedan istället.

Efter ca 45 minuter så var min nya tatuering klar. Jag hade inte tittat något på den så det blev som en överaskning när jag fick se den.

PS. bilden är lite suddig och den är finare i verkligeheten..skulle haft en systemkamera som fångar färgen bättre.


nytvättad och svullen dag nr 2.

Jag blev jätte nöjd och känner att det är jag. Sedan så finns det garanterat folk som har liknade men den är endå ritad till mig och är bara min på min ankel. Nu när jag vet hur det känns så är jag glad att jag inte valde den andra heller. Det hade blivit mera konturer och mera smärta. Sedan blev priset från 2500 till 1500 kr, inte dumt de heller.

Senare på kvällen så ringde jag Marica för att berätta att jag äntligen gjort det och att det blev ett annat motv än vad vi bestämmt. Men hon tyckte som jag, att man inte vill ha samma som alla andra i hela världen. Hon ska få stencilen och ett foto på min så får hennes tatuerare göra en personlig till henne med.

Nu är det dags att lyfta på lillrumpan och göra något...Ha nu en bra söndag allihopa

Puss.

Massage!!

Idag var det äntligen dags att få gå på min massage. Jag hade bokat aromamassage 50 minuter på iksu spa. Man fick välja vilken sorts arom man ville ha mellan, utrensanade, avslappnade, cirkulationsfrämjande och spänsgivande anti age. Jag valde avslappande.

Först så fick jag gå in i ett jätte mysigt rum och ta av mig som man alltid får när man ska få helkroppsmassage och sedan kom terapeuten i och jag fick välja min arom och sedan satte hon igång. Hon började med ryggen och vandrade sedan ned mot fötterna. Sedan fick jag vända på mig och så tog hon framsidan och då började hon med fötterna. Så himmla skönt. Men alla som känner mig vet att jag är väligt kittlig om bennen så när hon var där och strök så kunde jag inte låta bli att små skratta för mig själv och jag spännde mig nog lite med. Jag hade först tänkt att jag skulle säga till att hon skulle göra lite hårdare men då kunde det ju bli värre. Men jag överlevde iallafall.

Som avslut så massaerade hon ansiktet och skalpen. När hon hade masserat ansiktet klart och började med håret, ja då somnade jag och snarkade lite med. Men tänk er att ligga på rygg i en grop med huvdet, vem skulle inte snarka då. Jag brukar alltid somna när jag får skön massage.  Min åsikt är att om man somnar då har man uppnått total avslappning vilket jag tyckler att man ska vara när man går från en skön behandling. Jag vet inte om hon blev sur men det kan inte vara första gången nån somnar eller?

Nu ser jag framimot nästa gång jag ska gå på någon skön behandling. är rätt sugen på att få med någon på Iksu spas duobehandlingar som de har. Man får då aromabad och lätt ansiktsbehandlig 2x25 min eller aromabad och spa massage 2x25 min. Då får man först det ena sedan byter man behandling med sin kompis. En bra början på en mysig kväll.

NU är jag väldigt trött och avlappnad, det enda jag känner i min lilla kropp nu är lite värk kring ena skuldran efter att jag skottat bort hela Röbäck. aja det känns så iallafall.

PUSS


Olyckan var som vanligt framme.

Alltså jag har börjat fundera på om jag är en liten tomtenisse som alltid lyckas med olika konstiga saker. Jag tappar saker i golvet som inte ska tappas, jag spiller ALLTID  och det känns som jag råkar ut för allt. I gårkväll så jobbade jag natt och jag tog med mig mina gymskor för att få lite varitation på fötterna när jag jobbar. När jag kom till omklädningsrummet så öppnade jag påsen där jag hade skorna och matlådan. S"""TN!!! Min låda där jag hade blåbär och jordgubbar hade öppnats lite och all saft hade åkt ut i påsen och en av mina relativt nya träningsksor hade fått sig en riktig dusch. Tänk er vad man inte vill ha på sina kläder, jo blåbär och jordgubbar, de är inte lätt att få bort och nu hade jag båda på min sko och var inte enss hemma.



Det som syns på bilden sedan lite mera baktill. Inte alls någe kul och jag hade bråttom upp till avdelningen, så jag skjölde av dem lite och hoppades på mirakel.
Sur och mulen skyndade jag mig upp på avdelningen och där hände miraklet. Marita som säljer ocean jobbade just igår kväll. Så jag sa till henne "jag behöver grovrent nu" Så i morse  så hade hon med en flaska till mig och jag skyndade mig snabbt hem och tog tjuren vid hornen.



Hihi, nu är den ren igen. Tacka vet jag grovrent. Som om inget har hänt. Nu ligger den på tork och förhoppningsvis så kan jag ha dem i morgon när jag ska åka och träna. Ikväll blir det mina ute löparskor som får gästspela.

Puss.


Större muskler

Jag har faktiskt lyckats pallra mig ut i skidspåret eller till gymmet nu 3-4 ggr i veckan sedan jul och nu börjar jag känna att det börjar hända saker i kroppen. I förra veckan så kännde jag att de röda vikterna var på gränsen för lätta (3kg) så i torsdags så tog jag de gröna i stället (4kg) De var nästan för tunga istället, men jag orkade köra några sett på step up passet innan jag bytte till de röda igen. Jag tror att jag får varva mellan 3 och 4 kg i början innan jag byggt upp mer styrka. Men jag är stolt....får man vara det tro?


Vilken helg.

När det äntligen blev fredag så hade jag bara den dagen planerad, jag tänkte att det skulle blir skönt att inte ha en massa planer för en gång skull. Men det varade inte många timmar.

Medan jag lagade kvällens goda middag så plippade det till i min mobil. Det var Marielle som smsade och undrade vad jag skulle göra på lördagen och om jag var ledig ville följa med ut på coverclub. Först så var jag inte alls peppad med tanke på min sinande kassa, men det blev en tripp ut endå på lördagen.

Åter till fredagen. Kvällen blev riktigt trevlig. Först blev det färgning av Saras hår óch sedan bestämmde vi oss för att åka på teg på saras personalfest. Det var bara folk från berdbandsbolaget, så jag kännde mig lite malplacerad. Vi stannade bara 1,5 timma endå, så det gick bra endå. Vi skulle igentligen kolla på vår serie som vi började med för länge sedan, men vi såg bara 1,5 avsnitt sedan somnade sara. Trevligt hade vi iallafall.

Kl 08.00 var jag uppe på lördagsmorgon och det blev en mysig tur i skidspåret innan jag skulle vidare. Marielle hade frågat mig om jag ville vara med och göra en fotning med henne som fotograf via hennes jobb. Jippi!! det var super kul. Det var jag, Marielle och Johannes som gjorde detta. Temat var framtid och utveckling typ, så vi höll i blommor och äpplen när vi blev fotade. Super kul var det att få göra reklam, det har jag som aldrig gjort.

På kvällen så kom Emma till mig och vi drack lite vin och mötte sedan upp Marielle på coverclub/shlager. Vi sjöng karioke och hade det bara trevligt. Jag hann med nattbussen hem och låg på lillörat vid 3 tiden. Skönt. Som vanligt så sov jag super dåligt, endast 4 timmars sömn blev det denna gång men det är ju självförvållat så klart.

Idag har mitt badrum fått sig en riktig sanering, rören från badkar och ned i avloppet skruvades lös och rengjordes. Bakom badkarsfronten var det inte rent ska jag då säga. Där blev det skurborste och mycket såpa innan det blev rent. Usch så äkligt det var men nu är det super rent och frescht. Resten av lägenheten damsögs och nu är det gästvänligt igen.

Så summan av kardemumman blev en helg igen full av aktivitet. Jag tror att jag måste lära mig att man kan ta det lungt också. Att kunna sitta hemma en kväll och bara mysa utan att ränna runtt på puben varje helg. Alla som känner mig vet att jag verklgen gillar att gå ut och dansa, men jag ska nog börja prova andra aktiviteter också. SKulle vilja åka och bowla nån kväll..det skulle vara kul de.

Puss.


Ännu en bra dag i umeå.

Fredag fredag!! Nu har det gått ennu en vecka och ennu en bra dag.  Har jobbat förmiddag idag och det var faktiskt en bra dag på jobbet. Barnen var snälla och så klart jätte söta. Jag känner ibland att mitt jobb är jobbigt och stressigt men när det är lagomt mycket pyssel så är mitt jobb riktigt bra och trevligt. Alla de söta barnen, tänk er.

Ikväll så blir det filmkväll med Sara, vi ska se en serie som vi råkade falla över när vi låg och slöade dagen efter annandagen.  Drop dead diva. Vi har sett 2 avsnitt men nu är det äntligen dags för resten, Jag är spänd på att få se dem.
Till middag blir det skaldjurspasta och vitlöksbröd. Till filmen så har jag köpt melon, ananas och vindruvor, inga chips hör och häpna.

Ang tatueringen, jag åkte för att prata med de på ume skinart men saken i det hela var att jag inte hade kollat upp adressen dit, så jag hittade det inte. Men nu vet jag vart det är så på måndag ska jag prata med dem.  Hoppas verkligen att de har tid och bättre pris för samma motiv.

Nu väntar en ansiktsmask och en skön dusch.
 

Vilken chock jag fick.

Som de flesta vet så ska jag och Marica göra tatueringen som jag har lagt ut på bloggen.  I dag var jag och hörde mig för lite på Red dragon om priser och vad de trodde om att göra just den på vaden.

Han tyckte det skulle bli en bra tatuering och att den skulle bli snygg på vaden. Jag hade en bild om att den skulle sitta i mitten på vaden men jag tror att den ska sitta längre ned mot ankeln, typ där vadmusklen börjar avsmalna mot ankeln. De kan nog bli snyggare.

 Han som jag pratade med hade inte tid förän i maj och det blir nog lite för sent känns det som, då kanske den inte hinner läka till det är dags för sommaren.
Det blir nog näst nästa fredag när jag är ledig och då har Red dragon drop in. Jag ska hänga på låset kl 09.00. Ja nu kom vi till det mest vesäntliga i vårt samtal, priset. Jag frågade snällt om vad han trodde att det skulle kosta och han svarade 2500 kr!!. Jag höll på att ramla från mina egna fötter. När jag och Marica var där för några månader sedan så hade en annan kille sagt något kring 1400 kr , men då hade vi inte med bilden.

I morgon innan jobbet ska jag åka upp till Ume skinart på haga och paradis tatto öst på stan och höra vad de tror, när de har tid och så klart priset. Visst jag vill ha tatueringen och jag förstod att det skulle kosta men inte så mycket.


Jag var även och lämnade in mina sommarpumps och mina vinterfinstövlar hos skomakaren idag. Båda behövde nya klackar och så ville jag höra vad som hänt med stövlarna, för ena klacken svajar. Den snälla skomakaren talade om att det skulle kosta pengar att laga, vilket jag inte vill lägga på ett par stövlar som är typ 4 år gammal. Han sa derimot att om jag köper nya stövlar i äkta skin och dragskedja så kunde han sy in dem till mig så de passar mina minivader. Men han sa inget om priset dock.

Helgens bravader

Veckan som var gick verkligen fort, nästan så att jag själv inte hann med själv. Först var det måndag sedan sa det bara klick så var det torsdag em och jag hade inte hunnit handla, baka kaka eller något inför fredagen när mamma, pappa, josse och anton skulle komma och äta middag hos oss. På ett sätt så är sånna veckor bra för då bli det helg fort.

I torsdags ringde jag min sötnos i Norge, ja Marica så klart. Hon var förkyld och kännde sig inte alls pigg. Hon hade planerat en resa till en kompis och ha en mys helg med henne. Men då visste hon inte om hon skulle orka, men jag läste att hon kom sig iväg endå. Hoppas ni hade det trevligt nu lillgumman.

Ja i fredags så var det daga för familjemiddag hos oss. Jag bjöd på fläskfilérulle igen,men denna gång så hade jag i olika ostar. Cheddarost sedan i andra blev det också cheddar men då tog vi tomatchilli creme fraisch och den tredje blev det vanlig ädelost. Mumma.



nyss inkörda i ugnen på 20 min.
Till detta serverade vi ris, vitlöksbröd och sallad.




Den färdig produkten av mitt slit.

Till efterrätt blev det en god men lite för mjuk chokladcheesecake. Botten var hård och själv fyllningen var inte tillräckligt stel, så den rann lite. Men god blev den endå.

I lördags var det Sandras födelsedag. Dagen till ära så hade sandra gjort en grön jätte god födesledagstårta som vi åt av med godans lust. Inte varje dag man får en grön tårta men det är Sandras signaliment. Hon bjöd på gröna beskvier för nått år sedan med. De ser läskiga ut men är goda.

När alla familjemedlemmar till henne åkte hem så la födelesdagsbarnet sig på spikkudden medan jag diskade och vilade sig inför kvällen.

Ja kisse var med så klart.

På eftermiddagen så kom Marielle och Therese till oss och vi käkade shushi och friterade räkor tillsammans innan de skulle åka vidare och fler av Sandras kompisar skulle komma. Det var riktigt mysigt att bara ta det lungt och umgås under middagen.



Kvällen slutade på TC. Kön var super lång in till TC när vi kom,men som tur var så hade Marielle lite kontakter så vi fick gå före i kön och komma in precis när de började med att släppa in 1 när 1 gick hem. Sicken tur.
Vi drack godricka och dansade till mina fötter värkte. Var lite besviken på musiken, bara en massa tecno och när man önskade en låt så fick man vänta hela kvällen på den.

En trevliga kvällen slutade i en busskur i väntan på 69ans buss. Först så satt moa med mig där och höll mig sällskap sedan kom Sandra och hon hade strips och smält ost med sig som vi mumsade i oss innan bussen kom.

Ja just jag, vi fick trösta en kille som satt med oss i busskuren, han hade blivit dumpad av sin tjej och var ledsen, men saken med detta var att hans tjej hade vart otrogen 3 gånger och endå så hade han inte gjort slut. Lite rätt åt honom att bli dumpad då när han inte dumpat henne....


Nu ska jag gå ut i tvättstugan och lägga i sista tvätten och kanske ta mig en dusch sedan. pöss på er´



Något ska man väll skriva.

Torsdag eftermiddag och dagen jobb är utfört och nu återstår bara ett sista krafttag på gymmet i form av Bodypump. Jag kan inte säga att jag är så sugen och jag har så mycket annat som ska göras ikväll också innan det är dags för kudden.

Efter träningen ska jag åka och handla till morgondagens middags bjudning.  Vi har bjudit mamma, pappa, anton och Josse på middag. Jag har inte bestämmt vad jag ska göra än ,men det löser sig säkert när jag kommer till affären och sedan ska man väll försöka styra ihop något gott till kaffet med. Jag hade tänkt att jag skulle göra efterrätten ikväll innan jag ska sova.

Idag så fick jag mina jeans som jag har beställt.  Halens har billiga jeans så jag beställde 7 par och ett par skor. Det var bara att börja prova när jag kom hem. slutresultatet blev att jag behöll 3 par och resten var för småa och så skorna var inte så fina i verkligheten.

Nu har jag nya jeans till lördag när sandra fyller år och jag är bjuden på fika hos henne. På kvällen blir det middag, vin och sedan blir det utgång på Corona. Vi hade först tänkt att gå ut på TC men de har inte öppnat nattcluben på lördagar. De öppnar 30e januari.

Nu börjar det dra ihop sig för att åka och träna. Önska mig lycka till....är INTE!!! peppad.

Plump i vardagen.

Som tur är så kan alla människor glömma eller missa saker som är bestämt. Igår så jobbade jag sista dagen på min jobbhelg. Det var som en enda röra och alla sprang runt som yra hönor för att hinna med att ta hand om alla patienter som vi hade och skulle komma in. Till råga på allt så var det första dagen som vi hade möjlighte att se det nya huset som de bygger. Det är lika stort som lyckseles lassarett. Tänk er.

Jag hade bokat in mig för att titta på det igår kl 08.00. Först så blev i indelade i två grupper, en gick och kikade på avdelningarna och den andra var och tittade lite på allmänna utrymmen och så något som jag hade kunnat hoppa över. Värme och el försörjningen. Han visade de enorma generatorerna som driver sjukhuset och så fick vi veta vad som händer om de skulle bli strömavbrott...inte så intressant.
Sedan så var det dags att få se avdelningen som vi ska flytta in i den sista veckan i april. Spännade. Jag kan då säga en sak. Det är så fint och rummen är så stora. Men det kan bli knepigt att hitta varandra i den stora byggnaden. Jag längtar jätte mycket.

När äntligen dagen var slut så hade jag tänkt mig att åka och träna lite step up. Passet började 17.00 och jag bestämmde mig för att stanna på jobbet och lägga mig och vila och läsa till det skulle bli dags. Jag gick och bytte om och åkte sedan ner till USM. När jag skulle ta fram skorna så hade jag glömt mina sulor. Jaha då var det ju ingen ide´ att träna för skorna är som plankor utan sulor. Visst jag hade kunnat gymma lite, men jag blev så opeppad.  Det var bara att åka hem igen. En liten plump ...


Sköna vinterdag

Idag fick mina skidor komma fram och användas för första gången. Solen sken det var inte mera än 2 grader kallt. Det kunde inte bli bättre timing för skidåkning.

Det blev 2,4 km spåret i Röbäcksskogen. Jag kan inte säga att mina skidor har så bra glid, man kunde nästan gå upp för vissa backar. Inte bra med vallningsfria när man blivit betydligt tyngre sedan jag köpte dem(mamma köpte dem). Men jag tuffade sakta men säkert frammåt och när jag var klar så hade jag åkt två hela varv. Inte dumt för premiären. 4,8 km, inte dumt.

Nu ska jag lägga på ett kol, jag har nämligen inte klätt mig, torkat håret och packat de som ska med till arbetet och jag ska åka hemifrån om ca 15 min.

Ha en bra dag nu kramelikram.

Spinning!!!

Oj, jag var i fredags på USM och körde ett spinningpass. OJOJ säger jag bara. Jag har inte cyklat alls sedan jag ställde undan cyklen i förrådet i oktober.

Jag var rätt spänd på hur det skulle gå och derför så blev det 45 minuters pass. Jag satte mig på träningscyklen och försökte ställa in alla små rattar för att få den höjd och längd jag behövde. Men eftersom det var så länge sedan så blev det lite som jag trodde och inte mins. Satte igång och trampa och allt känndes bara bra. Passet och intruktören var bara bra och jag orkade hålla rätt högy tempo och skruva på en del på motsåndet. Jag kännde mig stolt faktiskt om jag ska få skryta lite. Sedan så ramlade jag inte av cyklen som jag trodde att jag skulle göra.

Glad i hågen åkte jag på jobbet för att börja helgens första pass. Jag kännde mig inte alls varken trött eller öm någonstans, till kl 7, då började det dra och slita i bennen och rumpan var så ömm så jag kunde inte sitta ordentligt på stolen. Det känndes mest i själva bäckenet och sittknölarna inte så mycket i musklerna men endå. Skit!!
Idag är det bättre och jag kan sitta ned utan att behöva ha ont. Till veckan så ska jag ta tjuren vid hornen igen och få mera värk i skinkorna.


Lördag

Jobbhelg är det för mig och det är inte det mest förtjusande som jag vet av, men det går bra bara man kommer iväg på fredagen.

Som plåster på såren så beställde vi mat från resturang Ängen som ligger på Mariehem eller något sånt. De har allt från kött till sallad. Jag tog en pasta med champinjoner, fläskfile´och gorgonsola ost för 99 kr.  De levererade det till oss på avdelningen. När det kom så hade de förpackat det i matlådor och dragit plast över, det såg ut som våra dåliga matlådor som vi kan kan köpa i centralhallen. Men jag måste säga trots att det inte såg gott ut så var det smarrigt. Jag skulle tro att det skulle ha vart mycket bättre att äta på plats, för då hade de kunna lägga upp det fint och så servera lite grönsaker till.

Nu är man nykommen från dagens jobbpass och är hör och häpna inte så himmla trött. Kan ju bero på att jag inte har haft allt för slitit på jobbet.  1 patient och sedan så bakade jag en chokladkaka till personalen. Lite städning blev det så klart men annars har jag inte gjort så himmla mycket mera denna dag.
Skönt att ha hela eftermiddagen ledig så man kan göra något annat kul och äta en god middag med sin sambo. Jag har inte funderat så mycket över middagen än, men krille är inte heller hemma. Vi får se om det blir hemma eller borta mat.


Nu ska jag läsa lite till i min nya bok.


Kyla likt nordpolen.

Jag läste Maricas blogg häromdagen och det hon hade skrivit var verkligen sant. Bloggandet tar mycket tid och ska man skriva bara för att skriva varje dag eller ska man skriva nån dag nu och då när man har något kul att tala om? Är folk intresserad av vad jag gör på dagarna eller vill de ha mera smaskiga saker? JA det är ni läsare som bestämmer det.
Jag är inte den mest flitiga skrivaren alla dagar men försöker att skriva en liten rad nu och då.

Igår var det trettodagen och för mig var det helg. Från början så skulle Sandra komma och äta middag hos oss men hon hade något knas med magen och kunde inte komma. Istället så bjöd vi över svärmor och svägeskan med familj. Så klart fick jimmy lite mat med. Det vankades rökt fläskfile´ som jag serverade kallt sedan fläskfilérulle med ris och sallad till. Till efterrätt så bjöd jag på ett gott och nyttigt alternativ.

En smak av Thailand.

När man inte får åka till Thailand själv så får man ta det hem till sig själv. Med tanke på att vi har något fel på vår ventilation så var det nästan lika varmt som i Thailand när alla var hemma hos oss.

Utomhus var det 24 grader kallt i gårkväll, jag fastande jag med handen på handtaget när jag skulle gå ut och stoppa i motorväramren. Var lite fuktig om handen.
idag har det vart lite mildare men endå kring 20 - minus. Tur att man har kläder så man nästan drunknar. Men jag fryser mest om lillnäsan. Men det skulle kunna bli kring 10-15 minus så man kan åka skidor.


När Marica var här så kom vi på en ide´om att göra en likadan tatuering och den skulle sitta på vaden. Men som alltid var det lång kö hos tatueraren och vi tog tid på oss att bestämma oss för vad vi skulle göra. Så Marica hann åka hem men vi hann bestämma motivet.



Fast vi ska inte ha några stjärnor på våra. Hon ska göra sin i Norge och jag min här i umeå nånstans. Till veckan ska jag ut på tid och prisjakt. Vill gärna göra den så den hinner läka fint innan det blir dags att strippa igen. Jag längtar att får göra den.. Jag tror att den kommer att sitta fint på min vad.


Idag var jag och käkade lunch med min äskade Marielle. Vi gick på Göteborg och det blev feta ostsmörgås med bulgursallad till. Sedan så fick jag och Marielle en god chokladtårtebit av Laila. Tack så hjärtligt för den, snälla du.
Det är så himmla mysigt att käka lunch med sina nära och kära, synd bara att tiden går så fort man har så mycket att prata om och berätta känns det som. Men det kommer väll nån kväll som vi får ta och ses en längre stund.



Puss och kram

Jaha, trettondagsafton

Jaha då var det trettondagsafton och de flesta jobbar halv dag idag och sedan är de lediga i morgon Jag har en natt kvar sedan är jag ledig till fredag när jag går på helgjobb. Sandra och Teres skulle ut och min älskling är nu ledig till måndag. Inte dumt. Jag måste säga att det är tur att det kommer sånna här helger så folket får vila upp sig när de stressat sig genom allt julklappsköpande och allt mörker har vart. Men nu går vi mot ljusare tider trots att det är skit kallt ute.

vaknade för nån timma sedan och kännde mig faktiskt utvilad och redo för nästa nattpass. Det är så skönt att veta att det kommer att gå bra att vara vaken ytterligare ca 12 timmar medan alla andra sover och göra lite nytta kanske . Förra natten var som en natt ska vara på sjukhuset. Lite små sysslor som ska göras och nån eller några patienter som man ska titta till extra mycket. Vi hann till och med en runda Scrubble. Jag hoppas vi får en lika bra natt i natt med. Då kanske jag hinner skriva någon rad här med.

Satt i natt och pratade om lite olika saker och bland annat så talade jag om att min sambo gjort den här lasringen av ögonen och att jag kanske skulle göra det senare, kanske passande till nästa jul för att få vara ledig. "lite skämtsamt" Men då talade en av de som satt vid bordet om att det räknas som en skönhetsoperation så det var inte säkert att man skulle få vara sjukskriven. Konstigt tycker jag det låter, jag tycker inte att man kan jämnföra en ögon operation med en tuttförstoring eller? Ska man då ta tjänstledigt för det eller vad ska man göra då om man bestämmer sig för att gör detta?  Jag måste fråga min chef.


Nu detta år så är det 84ornas tur att få gå på klassträff. Vi som gick ut 9an för 10 år sedan. Idag betalade jag in avgiften så nu är det bara att vänta till 27e mars och se vilka som kommer från ens egna klass och så klart träffa alla andra med. He kommer bli spännade.
Då ska jag kosta på mig en klippning och färg och så kanske man ska hitta nån fin outfit, vem vet.

Kramelikram


Början på ett bra år.

För det första så måste jag bara tacka er alla som skrivit så fina inlägg i min blogg sista tiden här. Jag blev så varm och glad när jag läste era inlägg. Jag älskar er så himmla mycket var och en av er.

Nu är det 3 Januari 2010 och detta år har börjar lungt och skönt. På nyårsafton blev det god mat och mycket skratt hemma hos Kim och Karolina. Vi blev ett litet gäng som senare på kvällen blev större. Mycket raketer och en del god dricka blev det så klart. 
Vid 2 tiden på natten så fick jag ett samtal som fick mitt hjärta hoppa ur kroppen av glädje. En nyhet som jag smått anat och väntat på. Jag säger bara en sak GRATTIS!!!! Så klart har jag talat om det för en del men resten ska du själv få tala om det för.

Nyårsdagen blev super lugn med rester av nyårsmiddagen och bondespelet. Som vanligt åt jag som en tok och fick ont i magen, men det är så gott med mat.

Igår var jag och Josefin på bio och såg Avatar i 3D.  Själva filmen och dess handling så tyckte jag att den var bra. Inte likt någon annan film jag har sett och det syns verkligen att den är välgjord och jag som gillar färger mycket diggade alla miljöerna som de rörde sig i. Den som inte gillar overkliga filmer ska inte se den. Men jag kan lätt säga att den är värd att se.  Det var första gången jag var på 3D bio och i början var det riktigt jobbigt att ställa in ögonen på att det var 3D, mitt vänstra öga var segt hela tiden, trots att jag hade mina vanliga glasögon på. Men det gick bra endå. Klart en upplevelse.

I morgon är det dags att återgå till verkligheten igen. Jobbnatt och sedan rullar det ju på igen. Jag ska inte klaga, jag har ju vart ledig i 4 dagar iallafall.

Kram Kram

RSS 2.0