Ja må du leva.

I natt har jag varit en riktig nattmus. När vi kom på jobbet igår så var det fult hus. 40% överbeläggning och alla i personalen jobbade som tusan. Jag tänkte för mig själv att "Nu var friden slut, nu börjar det om med all stress och press. Jag orkar inte, jag vill ha semester" Men ack den som tvivlar. Efter rapporten så gick vi runt till alla små söta och jag konstaterade att kvällspersonalen hade pysslat om dem så bra att de flesta var nöjda och snusade i sina sängar.
Vi hann både spela Yatzy, städa och fika...o så klart svara på de få ringningar som var under natten. En riktigt bra natt och när jag cycklade hem i morse lyste solen 18 grader varmt och var ja inte alls någe trött.

Igår så slog jag äntligen till. Jag, Anna-stina och Robert åkte till elgiganten och köpte oss varsin digital kamera. Det fanns grå och rosa. Jag funderade länge men tillslut bestämmde jag mig för en grå, som de andra. Men jag får väll sätta en liten söt rem eller något på min, så vi vet vems som är vems sedan när vi ska utomlands i höst.




Den är så fin så, nästan lite gråblå är den.


Den passar så bra just idag, för att det är min lillebror Antons  födelsedag idag!! Han fyller 22 stora år och det ska vi fira med att vi ska gå ut och äta på Lottas ikväll. Vår familj  och Jossefins familj. Sedan ska vi åka till Antons och Jossefins lägenhet och fika efteråt. Det kommer bli så kul att få träffa hennes familj. Jag träffade dem en liten snabbis i lördags med, men bara hej och hejdå...
Som vanligt så vet jag inte vad jag ska ha på mig. Det är ju inte soligt idag, men varmt, ca 25 grader.  Frågan är ju den om hur svalt det blir mot sju tiden när vi ska ses.
Ja, jag får fundera på saken.


Vilken helg.

Ett kort litet inlägg, för sedan ska ja ut i solen och umgås med min Svärmor och Kistoffers systerdotter. De är hemma hos svärmora och badar i barnpolen och myser i solen.

När jag vaknade upp på lördagsmorgonen var det 35 grader i solen och jag var jätte uttorkad efter vin och annat gott dagen före, så det vara bara att köra igång med en massa vatten och annat drickbart. Vid 12 tiden fick ja besöka av Jossefin och vi låg i solen och bara njöt.

MIn farmor fyllde 88år lördags , så det var bara att göra sig fin och åka dit vid halv 2. Det blev en jätte god kaka som min faster gjort, smörgåstårta och marrängtårta som mamma gjort. Farmor är dement men endå så tyckte ja att hon såg glad och belåten ut när vi kom på besök. Hon är så söt och gullig, som hon alltid varit.

I Lördags var det wheels och alla glada människor skulle dricka vin och öl och bara njuta av fina och fula bilar ute på stan. Så jag, jossefin och sara gjorde god kyckling med bacon och jätte god ädelsostsås. Vi satt ute och sara fick sitt sitt hår färgat och alla var fina inför kvällen.
Vi åkte runt i min kusin Andres cabb och vnkade och ropade till människor. Det blev en superkväll och jag var i säng 3.

Igår så hade jag, jossefin och sara bestämmt att vi skulle åka iväg till havet, så halv 11 så åkte jag för att hämte Jossefin och sedan sara. Men efter 35 kom sara, hon hittade inte sina skor...lilla söta sara, du är så förrvirrad men endå så gullig. Det blev norrmjöle och det var underbart. Jordgubbar, mango Ramlösa och kex, kunde de bli bättre. Jag kan säga utan att ljuga...alla fick mer färg än vad de hade innan vi åkte.
Helgen avslutades med middag på Droskan och sedan kaffe hos Teres.

Oj inlägget blev långt endå...hihi.

Tjejkväll och en klippning.

Så klart så jobbade ja igår så det var bara att masa sig upp ur sänghalmen halv sex och alla som känner mig vet att ja inte är någon morgon människa på något sätt och det tar lång tid innan ja vaknar till ordentligt.  Det är inte nå kul att kliva upp när man vet att man ska vara vaken länge på kvällen. Men det var rätt lugnt på jobbet och jag höll mig sysselsatt.

Efter jobbet så begav jag mig denna varma dag ner på stan och hittade mig ett par nya skor. Som jag har skrivit tidigare så ville jag ha ett par nya skor som jag kunde ha till och från jobbet och så, Inga sandaler eller klackskor. O igår hittade ja äntligen ett par på Skocentrum, svarta tygskor med knytning, typ som alla andra har men endå.  Klockan 3 hade jag bokat klipptid på Anna-märtas Hårdesign, Nu skulle trollhåret bort. 3 timmar senare så var jag klippt och det hade även kommit en färgklick i luggen.  Jag blev jätte nöjd.

Tiden rann bara iväg när jag var hos frisören och det blev rätt brottom iväg till Marielle. Jag och jossefin (antons tjej) var bjudna till Marielle på middag och sedan ut på tc. En tjejkväll. Det blev grillad kyckling, ris och en jätte god kall sås med grekisk yogurt..mumma. Marielle är bäst på goa dressingar och kalla såser.
När vi hade käkat färdigt så blev det Singstar!!! Vi ylade till både ABBA och Cristina Augulera . Det är verkligen super kul med singstar, klart en super bra idé att göra ett sådant. Jag har ingen sångröst och förlorar hela tiden, men endå....
Målet denna kväll var TC, och jag tror att alla andra i denna stad också var där. Smockfullt men vi kom in rätt fort. Träffade Hillevi, Catarhina, hennes syster , jessie, cicci och många många fler.
Efter ett glas cider så var det dans time, att de kan vara så roligt att dansa, man bara följer rytmen till musiken och känner hur glad man blir. Synd bara att det var så trångt och varmt, men de blir som en del av känslan, alla gnuggas mot varandra , svettas och har lika kul. När man tittar på hur folk dansar så inser man att alla verkligen har sin egna stil. De är armar och ben överallt.
  Kvällen var jätte trevlig. God mat och 2 underbara vänninor och singstar, kan det bli bättre.

Nu är det dags att äta lite frukost ute på vår uteplats och sedan kanske sova en stund ..de blir kalas i kväll med.

Rea, kunde inte låta bli



Skulle köpa Ballerinaskor och det blev ett par kilklackskor...det blir dem på fredag.



Två koftor för 200 kr inte dumt, koftor är en bristvara i min garderob.



Shorts, det behövde ja med. Ett måste till sommaren.



När jag skulle hem så slank jag in på Body shop medan jag väntade på bussen och där var de REA!! 50%. Kunde inte låta bli att köpa mig en skrubb och en hudkräm på spray...hade kunnat handla mera,men någon måtta måste det vara på inköpen.

Äntligen är du här!!

Efter en mer aktiv natt på jobbet var det dags att ta min svarta kärringhoj hem, Som vanligt blåste det och det känndes som om det inte fanns någon luft i däcken och att någon lagt karlssons klister på kedjan. Men ja kämpade vidare och när ja kommit över kyckbron så mötte ja en annan kvinna som säkert var på väg till jobbet. Visst ska man cykla på  höger och gå på vänster.??
Hon kom imot mig i full fart och jag var på min högra sida, men endå så höll hon på att köra in i mig...men hallå!! Lär dig trafik vett kvinna..
Men tillslut kom ja hem helskinnad trots att ja är en stygg tjej och inte har någon cykelhjälm.

Halv tolv kom Antons flickvän Jossefin och knackade på dörren, nu var det dags att vakna och ta på sig bikinin. Det fick bli min nya.
Solkrämen och filten åkte fram,det var 37,5 grader på min uteplats, TACK FÖR ATT DU ÄNTLIGEN KOM.Så vi lade oss och bara njöt. Tills det kom ett stort moln och skymde solen, jag blev inge ledsen, det var ju varmt endå, Efter några episoder av stora moln, blev vi less och tog en promenad till stan istället, så klart lyste solen som en strålkastare hela tiden när vi gick....så klart.

På stan blev det en god macka med Brie ost och rabarbermarmelad och så två nya enkla koftor. Josse hittade lite smått och gott men INTE de vi kom till stan för...skor, något att ta på sig när vi ska till Marielle och bikini, men trevligt var de endå.

Nu är fötterna badade och bloggen skriven i, nu kom Mamma och Pappa , så nu blire kaffe och en Muffins

Puss på er!!

Möbler och dylikt.

Vaknade för ca 2 timmar sedan efter en ordentligt god sömn, Jobbade natten till idag och det var endast ett fåtal små söta barn inne, så det blev mest att städa och se på film. O är man dötrött när man sätter sig så kan ju alla räkna ut hur de går. Hela natten var en kamp mot tiden och tröttheten. Så när det äntligen var dag och klockan var 07.30 var det änligen dags att  lägga sig i sin varma goa säng. Jag  slocknade på en sekund med glasögonen kvar på näsan. 

Tidigare i veckan var jag och köpte jätte fina dynor till våra uteböler på vår baksida, men när ja kom hem så insåg jag att de var för höga i ryggen och gick inte alls, så idag packade jag in dem i Yettan och åkte tillbaka till Rusta med dem. jätte synd, de var så fina ihop med mina grå trädgårdsmöbler
¨
Inte den bästa bilden, men ni får ett humm om hur de såg ut iallafall.

Nu är det bara att fortsätta hålla ögon och öron på spänn , så man får tag i några andra som passar de möbler som vi har. Men mina inköp gick inte bara dåligt i söndags. När ja endå var ute och shoppade så hittade ja ett kafébord och två stolar för endast en liten summa på 700kr.


Nu äntligen efter ca 2,5 år så har ja utemöbler på framsidan med. Tidigare så har ja släpta våra matstolar ut och in, när ja viljat äta lite frukost ute eller bara njuta av solen. SKÖNT!!!


Välkommen till min lilla blogg

För några år sedan så kom ja på att ja skulle skaffa mig en blogg och bli en "Bloggare". Så hur är en bloggare och vad ska finnas på en sådan sida då, ja en massa intressanta och bra saker och sedan så skulle man väll ha ett tema på sin sida eller ? Så jag satte igång och började fundera på vad som skulle stå i den och hur ja skulle få folk att vilja läsa den. Efter några inlägg och ett par bilder så blev det för  mycket tänka och för lite skriva.

Nu har ja blivit några år äldre och klokare...Välkommen till min nya enklare blogg.


RSS 2.0